sestdiena, 2011. gada 30. jūlijs

JAUNI UZSKATI, IZMANTOJOT AFIRMĀCIJAS

Afirmācija - jebkura pozitīva doma, kuru jūs varat apzināti izvēlēties, lai it kā ievestu to savā bezapziņā izvēlētā mērķa sasniegšanai. Tā varētu vienkāršoti izskaidrot, kas ir afirmācija. Ir daudz grāmatu par afirmāciju izmantošanu savas dzīves kvalitātes uzlabošanai. Tādēļ tikai īsumā aprakstīšu, kā pielietoju afirmācijas savu neekoloģisko uzskatu mainīšanai.

Afirmācijas, lai veiktu vēlamās izmaiņas savā dzīvē, izmantoju jau 16 gadus. Tās darbojas arī ja vienkārši 10 - 20 reizes rakstveidā (vai domās) atkārto jauno pozitīvo apgalvojumu trīs nedēļu garumā. Šādi rīkojoties, vēlamās izmaiņas kļuva redzamas 2 - 6 mēnešu laikā.

Tagad esmu atradusi jaunu (uzlabotu) afirmāciju izmantošanas metodi, kas man ir vieglāk izmantojama un līdz ar ko arī efektīvāka, proti, jaunie uzskati ātrāk un organiskāk iekļaujas manā dzīves uztverē.

Ņemu papīra lapu un rakstāmo. Lapas kreisajā pusē rakstu jauno uzskatu - pozitīvi formulētu apgalvojumu. Zem tā, labajā pusē pierakstu iebildumu, kas dabiski rodas attiecībā uz jauno pozitīvo apgalvojumu. Nākamajā rindā, lapas kreisajā pusē, rakstu jaunu pozitīvo apgalvojumu, kurā esmu jau ņēmusi vērā savu iebildumu no iepriekšējās rindas. Nākamajā rindā, labajā pusē, atkal seko iebildums (jauns) pret tikko uzrakstīto pozitīvo apgalvojumu. Un tā līdz līdz lapas beigām (ja vajag,- vairāku lapu beigām).:-) Līdz ir izveidots pozitīvs apgalvojums, kurā vairs nav slēptu šaubu. Tālākais jau ir vienkārši - atliek tikai katrā brīvā brīdī atkārtot domās šo apgalvojumu. Vairākas nedēļas.

Izmēģiniet paši. Un ceru, ka rezultāti jūs iedvesmos.:-)


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru