sestdiena, 2010. gada 3. jūlijs

ĪSĀKAIS CEĻŠ UZ KĀROTO

Kā parasti mēs iegūstam to, ko vēlamies? Aprakstīšu secīgi pa soļiem.
  1. 1. Izvēlamies, ko gribam iegūt. Piemēram, māju Toskānā.
2. Veicam darbības izraudzītā ieguvuma virzienā. Manā piemērā - braucu uz Toskānu, staigāju, skatos, runāju.
  1. 3. Lai veiktu darbības saistībā ar kāroto ieguvumu, nepieciešama informācija, varbūt kādas specifiskas zināšanas vai prasmes. Informācija par to, kuras mājas tiek pārdotas. Zināšanas par starptautiskajiem naudas pārvedumiem. Sakari nekustamā īpašuma aģentu un itāļu finansistu aprindās. Prasme argumentēt savu viedokli u.c.
4. Lai paveiktu augstāk uzskaitītās lietas, ir jābūt atbilstošai pārliecībai un uzskatiem. Manā piemērā - pārliecībai, ka tiešām gribu māju Toskānā, ka es varu tikt galā ar visām lietām, kas agrāk vai vēlāk uzrodas, ja dzīvo tālu no dzimtenes. Un galvenais,- ka māja Toskānā tiešām ir tā vērta, lai es atteiktos no ēšanas ieraduma nākamos 10 gadus un sakrātu mana sapņa piepildījumam vajadzīgo skaitu naudiņu.

5. Kļūt jeb būt par mājas Toskānā īpašnieci. Ko tas nozīmē? Ik dienas sekot līdzi ziņām, ko dara mani Toskānas kaimiņi, kas notiek manas mājas apkārtnē. Izvēlēties interjeru, celtniecības materiālus pārbūvei, meklēt skaistākos paklājus, mēbeles u.t.t. Izbaudīt patīkamo sajūtu, ko dod apziņa, ka man pieder māja Toskānā.

Visbiežāk cilvēki secīgi iziet iepriekš aprakstītos soļus stundu, dienu, mēnešu, reizēm - visa mūža garumā. Ja neesat gatavs savam mērķim tērēt tik daudz laika, iesaku izvēlēties īsāko ceļu - jau tūlīt sākt dzīvot tā, it kā jums jau piederētu kārotais. Kā to izdarīt?

Aizveriet acis un iztēlojieties, ka jums jau pieder tas, ko vēlaties. Pavērojiet sevi, kā esat mainījies - stāja, kustības, apģērbs, komunikācijas veids u.c. Pēc tam iztēloto sāciet realizēt savā ikdienas dzīvē. Ceļš no "būt" uz "piederēt", konsekventi realizēts, ir ievērojami ātrāks nekā pretējā virzienā. Aicinu jūs pārliecināties par to pašiem..

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru