svētdiena, 2022. gada 24. aprīlis

MĒS SASNIEDZAM TIKAI TO, KO SEV ATĻAUJAM

 Par manu pieeju. Apvienoju praktisko neirobioloģiju ar cilvēka bezapziņas praktiski neierobežotajām iespējām īstenot materiālajā realitātē visu, ko cilvēks patiesi vēlas. Bieži vien, tam nepieciešama atsevišķu ierobežojošo uzstādījumu nomaiņa cilvēka bezapziņā. Un protams, to cilvēks var paveikt patstāvīgi. Šeit algoritms, kā to paveikt:

Man ir instrumenti, kurus dodu cilvēkam, un tie, kā likums, ir vienkārši savā izmantošanā. Bet vienkārši un viegli nav viens un tas pats. Lai sasniegtu rezultātu, instruments jālieto regulāri, kamēr jaunie neironu savienojumi smadzenēs nostabilizējusies tiktāl, ka domāšanas paternos un uzvedībā ir kļuvuši par jaunu ieradumu. Šajā vietā daudziem iestājas aplauziens, un viņi paliek tajā pašā vietā kur bijuši, turpinot neauglīgi sapņot un vilties sevī, jo "sapnis taču ir nesasniedzams...".

Vienīgais šķērslis, kas stāv manā ceļā uz mērķa sasniegšanu, esmu es pati. Precīzāk sakot, iestatījumi manā galvā. Jo ikviens dzīvē sasniedz tikai to, ko viņš pats sev atļauj.


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru