ceturtdiena, 2011. gada 10. februāris

ILŪZIJA

Februāris, iespējams, ir mēnesis, kad vairāk nekā parasti ļaujamies ilūzijai, ka mēs varam ietekmēt citus cilvēkus. Varbūt tādēļ, ka ik uz soļa tirgotāji dižojas ar savām anatomijas zināšanām, par savas preces kvalitātes zīmi izliekot skatlogā cilvēka mīlestības orgānu - sirdi.

Citās pasaules valstīs Šis ir sirds veselības mēnesis. Mediķi atklājuši saistību starp mīlestības cirstajām brūcēm, aizvainojuma nēsāšanu sevī jeb nepiedošanu un fiziskām sirdskaitēm. Tikai brūces sirdī rada nevis mīlestība, bet gan mēs paši. Ar pārliecību, ka mēs varam ietekmēt citus cilvēkus, un sekojošo vilšanos.

Ikviens cilvēks rīkojas tā, kā viņš rīkojas, savu motīvu vadīts. Viņa motivācija - gribēšana/negribēšana - ir saistīta ar viņu pašu (viņa mērķiem, vērtībām un pārliecībām), nevis ar jums vai jūsu seksīgo apakšveļu.

Cita lieta ir, ka mēs gribam, lai varētu ietekmēt citus cilvēkus. Vēlamā uzdošana par esošo var aizvest ļoooooti tālu no realitātes. Lūdzu pasaudzējiet savu sirdi. Vismaz šomēnes. Dāvājiet mīlestību sev un citiem. Un saņemiet dāvanas no viņiem. Vienkārši esiet laimīgi. Arī bez ilūzijām.:-)

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru